Natuurgeeskundige behandeling: Prijzen

Prijzen:
€ 30,00 voor een consult van 20 tot 30 minuten
€ 60,00 voor een consult van 50 tot 60 minuten
€ 80,00 voor een consult van 80 tot 90 minuten

Een eerste afspraak begint met een intake om samen te kijken waar de behoefte ligt en te kijken welke behandeling daarbij past. Tijdens de intake vraag ik je een behandelovereenkomst te ondertekenen (verplicht door de zorgverzekeraar).

Openingstijden: 
Maandag van 9.00 tot 17.00 uur
Donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur

De mogelijke behandelingen:
Een natuurgeneeskundig consult kan bestaan uit een combinatie van voedings- en/of kruidenadvies, lichaamsgerichte behandeling (voetreflexologie) en eventueel leefstijladviezen of leefstijlcoaching, of een advies op het gebied van hydrotherapie (sauna, wisseldouche). Elk consult is op maat en jouw wensen/doelen zijn leidend.

Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij Beroepsvereniging NWP 

Ik ben aangesloten bij de NWP (beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Werkende Professionals), waardoor (deel)vergoeding van een consult door veel verzekeraars mogelijk wordt. Dit is het geval als je ‘aanvullend’ verzekerd bent. Check even bij jouw verzekeraar of ze mijn behandelingen vergoeden. Dat kun je het best per mail doen, met de vraag of ‘alternatieve geneeswijzen’ worden vergoed. Mijn zorgverlenerscode is AGB 90025746 / G. Hofsteenge. Je hebt geen verwijzing nodig en de kosten gaan niet van je eigen risico af.

Als NWP-therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kun je via de link downloaden: Reglement Geschillencommissie. Indien je een klacht hebt, meld deze dan eerst bij de NWP; die zal een mediation traject starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt, wordt je klacht gemeld bij de geschillencommissie. 

NWP-logo-beroepsvereniging
WhatsApp
Verstuur via WhatsApp