SAMEN GEZOND OUDER

Norg – Op 17 juni start een serie van 8 wekelijkse bijeenkomsten met als thema ‘Samen Gezond Ouder’ in De Brinkhof. 

We nodigen hiervoor mensen van 60-plus uit om samen met ons in een ontspannen sfeer te praten over gezondheid en vitaliteit; 4 bijeenkomsten voor de zomerweken (vanaf 17 juni a.s.) en 4 erna met weer een start op 2 september.

Naarmate je ouder wordt, verandert het lichaam en dat vraagt soms om een aanpassing van bijvoorbeeld het eetpatroon. Naast voeding komen ook slapen, conditie en eenzaamheid aan bod en niet te vergeten de steeds duurder wordende boodschappen. Deze bijeenkomsten op vrijdagen van half 10 tot half 12 zijn ook zeer geschikt voor ouderen met een smallere beurs. We delen informatie en praktische tips. Dit bijvoorbeeld over welke gezonde keuzes een ieder in de supermarkt kan maken. Gezond eten hoeft niet duur te zijn!

Barbara Kalb van Barbalans en Grietje Hofsteenge van Studio B|M hebben het programma ontwikkeld in samenwerking met Welzijn in Noordenveld. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Leefbaarheid Senioren Norg en de Diaconie van de Hervormde Kerk waardoor de bijdrage per keer maar 2 euro is.

Contact

We hebben maar liefst 3 telefoonnummers voor aanmelden of meer informatie:

  • WIN tel.nr. 050 3176500 (Bob Hulshof)
  • Barbara Kalb (tel.nr. 06 30085214) barbalans.nl
  • Grietje Hofsteenge (tel.nr. 06 10773007) studiobm.nl

 

 

WhatsApp
Verstuur via WhatsApp