‘NATUURlijk gezonde huid’ lezing

Een gezonde en stralende huid! Dat wil jij toch ook? 😄 De meeste van ons worden niet iedere dag wakker met een babyhuidje. Ook bestaat er geen magisch ingrediënt die je huid eeuwig jong en rimpelloos houdt. Voor een gezonde huid moeten we dagelijks ons uiterste best doen. Dit kan op twee manieren! Door te letten op je voeding 🍎 en de juiste verzorgingsproducten! 💄 Schoonheid komt dus niet alleen van binnen, maar ook van buiten!

De juiste voeding en verzorgingsproducten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarom geven wij op vrijdag 21 februari een gratis ‘NATUURlijk gezonde huid’ lezing bij Schoonheidssalon La Chèl! Tijdens deze workshop vertellen we je alles wat je huid nodig heeft om (weer) te stralen. Ook huidaandoeningen als acne & eczeem krijgen de aandacht en we vertellen je alles over supplementen!

Wil jij ook aan je huid werken en ben je benieuwd welke voeding en verzorgingsproducten jouw huid laten stralen? Meld je dan gratis aan voor deze workshop. Er is maximaal plek voor 15 geïnteresseerden, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot maandag 17 februari!

Datum: vrijdag 21 februari
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Kerkstraat 18 Assen

Natuurlijk gezonde huid lezing

  • 1
  • 1
  • 2
  • 3