LENTEKUUR – BALANS IN JE LICHAAM

“Er nestelen zich nieuwe plannen in mijn hoofd.” Loesje.

De lente is er weer! 

Tijd voor een grote schoonmaak: niet in je huis, maar in je lijf. Met een lentekuur die de zuurgraad in je lichaam herstelt. Door bewuster te eten, met veel groente en fruit, herstel je de zuur/base balans in je lijf. Waardoor je je gezonder en fitter gaat voelen en je kilo’s kwijtraakt.

Zuur/base balans
Je pH-waarde moet continu rond de 7,4 liggen. Bij een lagere waarde ontstaat verzuring. Deze verzuring kan veel klachten geven. Met name spier- en gewrichtsklachten, aandoeningen van het zenuwstelsel en bindweefsel, maar ook overgewicht en spijsverteringsklachten, stress en extreme vermoeidheid. Bovendien kun je tekorten krijgen aan mineralen als calcium, magnesium, zink en kalium.

Lentekuur voor een beter zuur/base evenwicht
Met een zuur/base dieet herstel je de zuurgraad in je lichaam. Je doet dat door uitgebalanceerd zuur en basisch (ofwel alkalisch) voedsel te eten. De verhouding daarbij is ongeveer twee derde alkalisch voedsel en een derde zuur. Per maaltijd mag dit variëren, als je over een hele dag genomen maar uitkomt op deze verhoudingen.

Studio B|M biedt een drieweekse lentekuur aan met persoonlijke begeleiding en recepten. Je wordt begeleid door natuurgeneeskundig therapeut Grietje Hofsteenge.

De lentekuur duurt drie weken en is bedoeld om de zuurgraad in je lichaam weer helemaal te herstellen. Je bouwt daarbij een week op en een week af. Je kunt de lentekuur ook langer doen, bijvoorbeeld 5 of 6 weken. Of zie de kuur als startpunt van een blijvende verandering van je voedingspatroon en om een paar kilo’s kwijt te raken!

Méér dan voeding
Bij de lentekuur kijken we niet alleen naar je voeding. Ook beweging en ademhaling hebben namelijk invloed op het zuur/base evenwicht. Dus bespreken we samen hoe je meer in de buitenlucht kunt bewegen, waarbij je goed leert doorademen. Daarnaast gaan we je huid activeren door die te borstelen en leer je op welke momenten je meer ontspanning kunt inbouwen.

De Studio B|M lentekuur bestaat uit drie fasen: een voorbereidingsfase, een kuurfase en een afbouwfase. Daarbij krijg je volop persoonlijke begeleiding. De lentekuur reinigt je lichaam op celniveau. Na een week tot 10 dagen ga je het effect merken. Je huid gaat stralen, je voelt je minder opgeblazen en je krijgt meer energie. Ook spierklachten en gewrichtspijn kunnen verminderen. Daarnaast zul je merken dat je mentaal heel helder wordt.

Hoe ziet de lentekuur er precies uit?

  • 3 live consulten (een intake van 1,5 uur en 2 consulten van 1 uur). Deze consulten zijn in week 1, week 3 en week 5. Je krijgt daar in week 1 een voetreflexbehandeling bij, in week 3 een lichaamspakking en in week 5 weer een voetreflexbehandeling.
  • Twee keer een telefonisch consult (in week 2 en 4).
  • Een naslagwerk met een uitgebreide beschrijving van de lentekuur, plus tips en lekkere recepten.

De kosten van deze lentekuur bedragen nu in totaal slechts € 175,-. Dit is inclusief alle consulten met persoonlijke begeleiding, lichaamsbehandelingen én het naslagwerk met recepten. Boek dus snel de Studio B|M lentekuur om lekkerder in je lijf te komen!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP waardoor een consult/afspraak in aanmerking kan komen voor vergoeding uit het aanvullende zorgverzekeringspakket.

Contact

Meer weten? Bel of mail Studio B|M/Grietje Hofsteenge en maak een afspraak! Mail: info@studiobm.nl Tel: 06-10773007

leefstijladvies op maathttps://www.studiobm.nl/behandelingen/

afspraak voor een consult: https://www.studiobm.nl/contact

WhatsApp
Verstuur via WhatsApp