‘’Door mijn leefstijl aan te passen heb ik minder last meer van eczeem.’’

Jarenlang heeft Bart last gehad van eczeem. Om dit tegen te gaan maakt hij gebruik van medicatie en op een gegeven moment zelfs cyclosporine. Dit medicijn onderdrukt heel heftig het immuunsysteem. Hierdoor besloot Bart op een andere manier te kijken naar zijn eczeem. Na een natuurgeneeskundig consult was hij om en besloot hij zijn probleem op een natuurlijke manier aan te pakken.

‘’Het sprak mij erg aan om de consulten te gaan volgen omdat vanuit de natuur wordt gedacht en de kracht van je eigen lichaam optimaal gebruikt wordt.’’ Tijdens de consulten bleek als snel dat Bart niet genoeg water dronk en een aantal kruiden in zijn eten ontbraken. ‘’Het vele water drinken heeft mij erg geholpen. Ook ging ik gezonder eten en een aantal kruiden toevoegen. Om het mezelf makkelijk te maken heb ik een lijst van zes recepten gemaakt. Op deze manier hield ik het vol en maakte ik het mij zelf makkelijk.’’

Natuurlijk had ook Bart mindere dagen. ‘’Na 1 dag slecht eten merkte ik het wel aan mijn huid. Maar soms zat dit ook wel tussen mijn oren. Ik gebruik nog wel zalfjes tegen mijn eczeem, maar veel minder. Ik zou iedereen die last heeft van een huidziekte dan ook aanraden een natuurgeneeskundig consult te gaan volgen. Niet alleen heb ik nu minder last van eczeem, ik ging ook nog eens gezonder leven.’’

Wil jij ook op een holistische manier kijken naar jouw lichaam en proberen om samen met mij bepaalde klachten op een natuurlijke manier te genezen? Maak dan een afspraak voor een eerste consult.

WhatsApp
Verstuur via WhatsApp