Prijzen

Natuurgeneeskundig consult of een andere gekozen behandeling:

Prijzen:

€ 30,00 voor een consult van 20 tot 30 minuten

€ 55,00 voor een consult van 50 tot 60 minuten

€ 75,00 voor een consult van 80 tot 90 minuten

Een eerste afspraak begint met een intake om samen te kijken waar de behoefte ligt en te kijken welke behandeling daarbij past. Aansluitend zal meestal een eerste behandeling volgen. Tijdens de intake vraag ik je een behandelovereenkomst te ondertekenen (verplicht zorgverzekeraar).

De mogelijke werkvormen:

Een Natuurgeneeskundig consult kan bestaan uit een combinatie van voedings- en/of kruidenadvies, voetreflexologie, (aromatherapie) lichaamsbehandeling en/of gezicht- en buikreflexologie en evt. leefstijladviezen of een advies op het gebied van de hydrotherapie (sauna, wisseldouche). Elk consult is op maat gemaakt en de eigen behoefte is heel belangrijk.

Aangesloten bij Beroepsvereniging NWP 

Ik ben aangesloten bij NWP (beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Werkende Professional) , waardoor (deel)vergoeding van een consult door veel verzekeraars mogelijk wordt. Daarvoor is het nodig “aanvullend” verzekerd te zijn. Check even bij jouw verzekeraar of mijn behandelingen door hen worden vergoed. Dat kun je het beste per mail doen en vragen of “alternatieve geneeswijzen” worden vergoed. Mijn zorgverlenerscode is AGB 90025746 / G. Hofsteenge. Je hebt geen verwijzing nodig en de kosten gaan niet van je eigen risico af.

Als NWP therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie . Indien u een klacht hebt meldt deze dan eerst bij de NWP die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.